Αντιπατρικά Αντισώματα

Tα Δεσμευτικά αντισώματα (Αντιπατρικά Αντισώματα) αποτελούν στοιχείο ελέγχου για την επιτυχή έκβαση της κύησης.

Τα πατρικά ιστικά στοιχεία μεταφέρονται με τα σπερματοζωάρια και αποτυπώνονται με την έναρξη της εγκυμοσύνης στο νεοσχηματισθέντα πλακούντα της γυναίκας.

Οι ιστικές πατρικές πληροφορίες καθορίζουν ένα γενετικό τόπο που καλείται ΗLΑ – G αντιγόνο που σκοπό έχει κατά βάση να προειδοποιήσει το ανοσοποιητικό σύστημα της μητέρας ότι το «εμφύτευμα» είναι έμβρυο και όχι λοιμογόνος παράγοντας για τον οργανισμό.

Αποτέλεσμα είναι η παραγωγή δεσμευτικών αντισωμάτων στο σώμα της υποψήφιας μητέρας για την επιβίωση του νεοσχηματισθέντα πλακούντα και κατ’ επέκταση για την εξέλιξη και ανάπτυξη του εμβρύου.

Η δυνητική αδυναμία της υποψήφιας μητέρας να παράγει «δεσμευτικά αντισώματα» ή η αδυναμία του υποψήφιου πατέρα να διεγείρει την υποψήφια μητέρα για παραγωγή «δεσμευτικών αντισωμάτων» έχει σαν αποτέλεσμα την καθολική απόρριψη του ιστού της κύησης ή κατ’ άλλην έκφραση την αδυναμία του εμβρύου να επιζήσει.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.