Ποιοτικό Coronavirus COVID-19 IgG/IgM Antibody Test στα Διαγνωστικά εργαστηρία Meganalysis

Tο Coronavirus COVID-19 IgG/IgM Antibody Test είναι ένα γρήγορο ανοσοχρωματογραφικό Τest για την ποιοτική, διαφορική διάγνωση IgG/IgM αντισωμάτων έναντι του Coronavirus COVID-19 σε ολικό αίμα, ορό ή πλάσμα.

Το Τεστ χρησιμοποιείται για αρχικό εργαστηριακό έλεγχο. Η τελική διάγνωση θα πρέπει να τεκμηριώνεται και με την πιστοποιημένη μέθοδο της PCR.

Η ανίχνευση των IgM αντισωμάτων ξεκινάει 3-7 ημέρες μετά την λοίμωξη, Έτσι υπάρχει το αποτέλεσμα της πρόωρης διάγνωσης και της υψηλής ευαισθησίας.

Η ανίχνευση των IgG αντισωμάτων ξεκινάει 714 ημέρες μετά την λοίμωξη. Τα αντισώματα αυτά μπορούν να ανιχνευθούν και έπειτα από αρκετούς μήνες.

Η λήψη για το Coronavirus COVID-19 IgG/IgM Antibody Test, γίνεται κατ’ οίκον και πραγματοποιείται στα Διαγνωστικά εργαστήρια Meganalysis.

Το κόστος του είναι 15€.

Η δειγματοληψία και η επεξεργασία του δείγματος γίνεται σύμφωνα με τους Εθνικούς κανονισμούς Ασφάλειας της Υγείας και ακολουθώντας τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας στα τηλέφωνα 210-2222813 και 210-8816035.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.