Μοριακός έλεγχος – Τεστ Κορωνοϊού COVID-19 στα Διαγνωστικά εργαστήρια Meganalysis

Η μετάδοση του κορωνοϊού COVID-19, γίνεται από άνθρωπό σε άνθρωπο με τα σταγονίδια από τον βήχα ή το φτέρνισμα και τα συμπτώματα εμφανίζονται συνήθως εντός 2-5 ημερών (μέγιστο χρονικό διάστημα 14 ημέρες) από τη μόλυνση.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο κάθε ασθενής κολλάει 1,4 – 2,5 άλλα άτομα. Τα συμπτώματα της λοίμωξης περιλαμβάνουν κυρίως πυρετό, βήχα και αναπνευστική δυσχέρεια και οι ακτινογραφίες θώρακα έδειξαν σοβαρές αλλοιώσεις και στους δύο πνεύμονες.

Στα Διαγνωστικά εργαστήρια Meganalysis Γαλατσίου και Κυψέλης εκτελείται ο Μοριακός έλεγχος με PCR για την ανίχνευση του αντιγόνου του κορωνοϊού COVID-19.

Για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες της εποχής, με υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε τη λήψη ρινικού επιχρίσματος κατ’ οίκον και την πραγματοποίηση της διαγνωστικής εξέτασης, κατόπιν ραντεβού.

Το κόστος της Μοριακής εξέτασης του κορωνοϊού COVID-19 είναι 35.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία της λήψης, της μεταφοράς, του χρόνου διεξαγωγής της εξέτασης, του χρόνου και του τρόπου παραλαβής του αποτελέσματος, επικοινωνήστε με την γραμματεία μας στα τηλέφωνα 210-2222813 και 210-8816035.

Η δειγματοληψία και η επεξεργασία των δειγμάτων γίνεται σύμφωνα με τους Εθνικούς κανονισμούς Ασφάλειας της Υγείας και ακολουθώντας τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.