Υπηρεσίες

Το Διαγνωστικό Εργαστήριο Meganalysis είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ καθώς και με το μεγαλύτερο μέρος των ιδιωτικών ασφαλιστικών φορέων.

Στα πλαίσια της ιατρικής πρόληψης και κοινωνικής προσφοράς, έχουν προσαρμοστεί ειδικά πακέτα εξετάσεων σε πολύ προσιτές τιμές, προκειμένου να καλύψουμε την ανάγκη σας για σωστή διάγνωση και θεραπεία. 

eopii
ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19
ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ποιότητα και Ασφάλεια

Με την εφαρμογή των συστημάτων ποιότητας εξασφαλίζεται η αξιοπιστία, η ικανότητα, η ακρίβεια, η ασφάλεια.

Το πεδίο πιστοποίησης, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015, καλύπτει όλα τα τμήματα του Διαγνωστικού Κέντρου Meganalysis.

Στόχος μας είναι να εργαζόμαστε διαρκώς με συνέπεια και επιμονή για την παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών.

Εστιάζουμε στους ασθενείς μας, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους και παρέχουμε αποτελέσματα με ποιότητα, αξιοπιστία και ακρίβεια, από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τεχνολογία αιχμής.

Εφαρμόζουμε το σύστημα ποιότητας που καλύπτει τις κλινικές και διοικητικές λειτουργίες μας, τα εργαστήριά μας, καθώς και τις διαγνωστικές απεικονιστικών υπηρεσίες, την εργασιακή υγεία και ασφάλεια, την πρόληψη των εργατικών ατυχημάτων, την προστασία και την πρόληψη της ρύπανσης του περιβάλλοντος. 

Παρακολουθούμε την αποτελεσματικότητά μας μέσω δεικτών και μετρήσεων και συμμορφωνόμαστε προς τα διαχειριστικά πρότυπα ISO 9001:2015,,  και τους κανόνες επαγγελματικής πρακτικής και οργάνωσης που διέπουν τη λειτουργία του.

Πρόγραμμα Πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού «Φώφη Γεννηματά».

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis, με σεβασμό στην αρχή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας «δεν αφήνουμε κανέναν πίσω», συμμετέχουν στο Eθνικό πρόγραμμα Προσυμπτωματικού Ελέγχου «Φώφη Γεννηματά», το

Περισσότερα »

Σύνδρομο Long Covid ή Post Covid

Ο όρος “σύνδρομο Long- Covid”περιλαμβάνει τα συμπτώματα και τις επιπλοκές που εμφανίζονται 4 εβδομάδες μετά τη λοίμωξη με SARS-COV-2. Το μετά-Covid-19 σύνδρομο (Post-Covid-19 syndrome) αναφέρεται

Περισσότερα »

Διαγνωστικές εξετάσεις σε ΑΜΕΑ

Μια μεγάλη κατηγορία πολιτών που χαρακτηρίζεται ως «εμποδιζόμενα άτομα» στην οποία περιλαμβάνονται και τα άτομα με αναπηρία,αντιμετωπίζει δυσχέρειες στην αυτόνομη διαβίωση και διακίνηση, εξαιτίας του λανθασμένου

Περισσότερα »

Αιμοληψίες σε παιδιά και βρέφη

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Μeganalysis διαθέτουν  προσωπικό άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο στις αιμοληψίες παιδιών και βρεφών. Με αγάπη, γνώση, εμπειρία και τρόπο οι αιμολήπτες μας συνεργάζονται

Περισσότερα »

Συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ

Το Διαγνωστικό Εργαστήριο Meganalysis  είναι συμβεβλημένο με  τον ΕΟΠΥΥ καθώς και με το μεγαλύτερο μέρος των ιδιωτικών ασφαλιστικών φορέων. Ενημερωθείτε παρακάτω αναλυτικά για τους κρατικούς

Περισσότερα »

Τμήματα Διαγνωστικών Εξετάσεων

Το Διαγνωστικό Εργαστήριο Meganalysis είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ καθώς και με το μεγαλύτερο μέρος των ιδιωτικών ασφαλιστικών φορέων. Στα πλαίσια της ιατρικής πρόληψης και κοινωνικής προσφοράς, έχουν προσαρμοστεί ειδικά πακέτα εξετάσεων σε πολύ προσιτές τιμές, προκειμένου να καλύψουμε την ανάγκη σας για σωστή διάγνωση και θεραπεία.

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.