Έλεγχος για Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Ο έλεγχος σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων ξεκίνησε με πρωτοβουλία Αμερικανών ακτιβιστών της οργάνωσης BiNet το 1999, για να αναδείξει τις ιδιαιτερότητες των αμφισεξουαλικών ατόμων, μιας ξεχωριστής κατηγορίας ανθρώπων που σχετίζεται ερωτικά και με τα δύο φύλλα.

Μέσω της ανθρώπινης σεξουαλικής συμπεριφοράς, ασθένειες ή μολύνσεις μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο, οι οποίες έχουν γίνει γνωστές εδώ και εκατοντάδες χρόνια ως σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η πρόληψη είναι σημαντική, καθώς η μετάδοσή τους γίνεται τις περισσότερες φορές από άτομα που δεν έχουν αντιληφθεί πως πάσχουν απ’αυτά.

Μέχρι την δεκαετία του 1990 τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ήταν γνωστά ως αφροδίσια νοσήματα (venereal diseases). Είναι οι ασθένειες ή μολύνσεις οι οποίες μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο μέσω της ανθρώπινης σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Προσφορά ελέγχου σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων (30€)

  • HIV I-II
  • HBsAg
  • HCV
  • VDRL

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.