Κατ’ οίκον αιμοληψία ΔΩΡΕΑΝ

Κατανοώντας απόλυτα το άγχος και την ένταση της εποχής λόγω έλλειψης χρόνου, καθώς και την αναγκαιότητα για πρόληψη ή και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, το κέντρο μας στέκεται δίπλα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,τόσο στον χώρο διαμονής, όσο και στον εργασιακό σας χώρο.

Μπορούμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ να εκτελέσουμε Κατ΄οίκον αιμοληψία  για ενήλικες, παιδιά και βρέφη και για όλους όσους έχουν ανάγκη τις ιατρικές μας υπηρεσίες.

Η Κατοίκον αιμοληψία γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο μας, στο 210-2222813, στο Γαλάτσι, και στο 210-8816035, στην Κυψέλη, καθημερινά από τις 6:45πμ ως τις 9:00μμ, Δευτέρα ως Παρασκευή, και από τις 7:00πμ ως τις 14:00μμ, το Σάββατο, για να μας ενημερώσετε για την ημέρα που χρειάζεται να γίνει η αιμοληψία.

Η Γραμματεία μας, θα σας ενημερώσει για την ώρα της λήψης, που θα γίνει στο χώρο σας, για την προετοιμασία των εξετάσεων που θα έχετε να πραγματοποιήσετε, και θα κρατήσει τα προσωπικά στοιχεια (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση που θα γίνει η αιμοληψία και Τηλέφωνο επικοινωνίας).

Στο χώρο σας μπορούν να γίνουν περισσότερες από μια λήψεις, αρκεί να μας έχετε ενημερώσει, έγκαιρα, για τον αριθμό των ατόμων που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε.

Τονίζουμε πώς είναι δωρεάν η λήψη του αίματος, και το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι οι εξετασεις, τις οποίες, ο θεράπων Ιατρό σας, σας έχει παραπέμψει να εκτελέσετε, είτε σας τις έχει γράψει σε παραπεμπτικό με τον ΕΟΠΥΥ, είτε ιδιωτικά.

Εγγυώμαστε για την ασφάλεια της αιμοληψίας στο χώρο σας, για την ασφαλή μεταφορά των δειγμάτων σας, και την ποιοτική εκτέλεση των εξετάσεων στα Διαγνωστικα Εργαστήρια Μeganalysis Γαλατσίου και Κυψέλης.

Η δυσκολία πολλών ανθρώπων με προβλήματα μετακίνησης (άτομα με ειδικές ανάγκες ΑΜΕΑ, ηλικιωμένοι, μητέρες με μωρά) είναι αντιληπτή.

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Μeganalysis, καταννούν τις ανάγκες σας, υπηρετούν με ευσυνειδησία την υγεία, στέκονται, βρίσκονται, και έρχονται κοντά σας

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.