Συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ

Το Διαγνωστικό Εργαστήριο Meganalysis  είναι συμβεβλημένο με  τον ΕΟΠΥΥ καθώς και με το μεγαλύτερο μέρος των ιδιωτικών ασφαλιστικών φορέων. Ενημερωθείτε παρακάτω αναλυτικά για τους κρατικούς και μη ασφαλιστικούς φορείς.

ΕΟΠΥΥ

Με την ένταξη των περισσοτέρων ανεξαρτήτων ταμείων στον νέο ασφαλιστικό φορέα ΕΟΠΥΥ, το σύστημα συνταγογράφησης  των ιατρών που προϋπήρχε , προσαρμόστηκε στις αλλαγές που επίσημα ανακοίνωσε ο φορέας.  Για τη διευκόλυνση και την αποφυγή ταλαιπωρίας των πελατών μας όσον αφορά την διαδικασία διεξαγωγής εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω του ΕΟΠΥΥ στο κέντρο μας, σας αναγράφουμε τις παρεχόμενες γενικές οδηγίες της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ.

«Οι θεράποντες ιατροί των υγειονομικών μονάδων του ΕΟΠΥΥ, οι συμβεβλημένοι και οι πιστοποιημένοι ιατροί  θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφουν  στα βιβλιάρια  υγείας  των ασφαλισμένων αναλυτικά την πάθηση  και το είδος των εξετάσεων που συστήνουν (με την ονομασία της εξέτασης και όχι με κωδικό εξέτασης όπως εμφανίζεται στο σύστημα καθώς και την ημερομηνία κλινικής εξέτασης). Επιπλέον, σας  υπενθυμίζουμε ότι στα ηλεκτρονικά παραπεμπτικά δεν απαιτείται θεώρηση, ενώ τα χειρόγραφα  παραπεμπτικά, ποσού άνω των τριάντα (30) Ευρώ, θεωρούνται εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από τον αρμόδιο ελεγκτή ιατρό, κατά προτίμηση  της Υγειονομικής Μονάδας που ανήκει ο συμβεβλημένος γιατρός και εκτελούνται εντός μηνός στους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ πάροχους υγείας.
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις δύναται ο ασφαλισμένος να καταφύγει και σε ελεγκτή άλλης περιοχής. Με σκοπό την εφαρμογή του κανόνα ελέγχου ισχύος του παραπεμπτικού  και την ορθή καταχώρησή του στο σύστημα eΔΑΠΥ, δεν θα πρέπει να αναγράφονται στο ίδιο παραπεμπτικό ιατρικές εξετάσεις άλλης κατηγορίας (πχ μικροβιολογικές μαζί με μαγνητική τομογραφία,  φυσικοθεραπείες και οδοντοτεχνικές εργασίες μαζί με τις λοιπές εξετάσεις κλπ).»

Τηλέφωνα ΕΟΠΥΥ για ραντεβού : 14554 – 14784 – 14884 – 14900

Ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΟΠΥΥ: http://www.eopyy.gov.gr/Home/StartPage?a_HomePage=Index

Πιλοτική εφαρμογή του συστήματος Τηλεφωνικού Ραντεβού σε Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ

Σας γνωρίζουμε ότι από 20/12/12 οι Γραμματείες Τηλεφωνικού Ραντεβού του Σ.Δ.Ζ.Υ.Υ των Μονάδων Υγείας Αθήνας, Αγίας Σοφίας ,Αλεξάνδρας προγραμματίζουν τηλεφωνικά ραντεβού για γιατρούς των Μονάδων τους και των Τοπικών Ιατρείων που υπάγονται σ΄αυτές. Οι αριθμοί τηλεφώνων στους οποίους μπορούν να καλούν οι ασφαλισμένοι για να προγραμματίζουν ραντεβού στις παραπάνω Μονάδες είναι οι εξής:

  • Νομαρχιακή Μονάδα Αθήνας στα τηλέφωνα:  2103220746 & 2103220523
  • Τοπική Μονάδα Αλεξάνδρας στα τηλέφωνα:   2106450749 & 2106479812
  • Τοπική Μονάδα Αγίας Σοφίας Πειραιά στα τηλέφωνα: 2104210456 & 2104210357.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να καλούν κατά τις ώρες 08:00-12:00.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.