Τμήμα Ψηφιακής Πανοραμικής και Κεφαλομετρικής

H Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία δοντιών, αποτελεί το πιο δημοφιλές διαγνωστικό μέσο στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη γιατί επιτρέπει στον οδοντίατρο να δει σε μία εικόνα την οδοντοφυϊα και τους παρακείμενους ιστούς.

Διενεργείται στα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis με την βοήθεια της νεότερης σύγχρονης τεχνολογίας η οποία παρέχει εξαιρετική ευκρίνεια στην απεικόνιση του αποτελέσματος και την επίβλεψη έμπειρου και αξιόπιστου επιστημονικού ιατρικού προσωπικού.

Συνιστάται:

– Γιατί μπορούμε να έχουμε εικόνα από το σύνολο των δοντιών, τις ρίζες τους και τη σχέση που έχει αναπτυχθεί με τα υπόλοιπα ανατομικά στοιχεία της στοματικής κοιλότητας.

– Γιατί δείχνει τις παλαιότερες οδοντιατρικές εργασίες που έχουν γίνει, όπως είναι τα σφραγίσματα και οι απονευρώσεις.

-Γιατί μπορεί να σχηματιστεί ακριβή άποψη για την πρόοδο των μόνιμων δοντιών σε παιδιά και την ανάπτυξη τους κάτω από τα νεογιλά, ώστε να μεριμνήσει για την πρόληψη οποιουδήποτε προβλήματος.

-Γιατί παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για το σχεδιασμό της θεραπείας για ολικές και μερικές οδοντοστοιχίες, εκχυλίσματα και εμφυτεύματα.

-Γιατί μπορεί να αποκαλύψει οδοντικά και ιατρικά προβλήματα όπως:

  • Προχωρημένη περιοδοντική νόσο
  • Κύστεις στα οστά των γνάθων
  • Όγκους γνάθων και καρκίνου του στόματος
  • Διαταραχές των γνάθων (επίσης γνωστές ως διαταραχές του κροταφογναθικού αρθρώματος ή του TMJ)
  • Ιγμορίτιδα
  • Περιριζικές φλεγμονές
  • Οστεοσκληρωτικές και οστεοαραιωτικές παθήσεις
  • Ύπαρξη έγκλειστων δοντιών
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.