Κατ’ οίκον παράδοση αποτελεσμάτων

Με ευαισθησία και ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο, από την έναρξή λειτουργίας του διαγνωστικού μας κέντρου, θεωρήσαμε δεδομένο και αυτονόητο να παρέχουμε σε όλους όσους έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες μας :
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ τόσο στον χώρο διαμονής όσο και στον εργασιακό σας χώρο. Κατανοώντας απόλυτα το άγχος και την ένταση της εποχής λόγω έλλειψης χρόνου, καθώς και την αναγκαιότητα για πρόληψη ή και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, το κέντρο μας στέκεται δίπλα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-2222813 ώστε να κλείσετε ραντεβού στον χώρο που σας εξυπηρετεί. Η γραμματεία μας είναι στην διάθεσή σας καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6,30 – 21,00 και Σάββατο από τις 7,30 – 13,00. Μ’ ένα απλό τηλεφώνημα την προηγούμενη ημέρα το άρτιο προσωπικό μας, θα συζητήσει μαζί σας για την ώρα και την διεύθυνση που θα γίνει η αιμοληψία καθώς και θα σας ενημερώσει για την προετοιμασία των εξετάσεων που θα έχετε να πραγματοποιήσετε.

 

Επίσης, το κέντρο μας, σας παρέχει τη δυνατότητα εκτέλεσης όλων των εξετάσεων υπερηχογραφημάτων και triplex στο χώρο σας, εύκολα με ένα απλό ραντεβού!

Mε το νέο έγχρωμο υπερηχοτομογράφο που προσφέρει στον ιατρό τη δυνατότητα επέκτασης από εξετάσεις ρουτίνας σε προηγμένη υπερηχοτομογραφική απεικόνιση και υψηλής ποιότητας υπηρεσία εφάμιλλης με το διαγνωστικό κέντρο.

Η υπηρεσία Υπερηχογράφημα & Triplex Κατ’ Οίκον απευθύνεται σε:

• Κλινήρεις ασθενείς

• Άτομα ΑΜΕA

• Μετεγχειρητικούς ασθενείς

• Υπερήλικες

• Ασθενείς εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος

• Σε ασθενείς με έλλειψη μεταφορικού μέσου και σε όσους δε διαθέτουν τον απαιτούμενο χρόνο να επισκεφθούν το διαγνωστικό κέντρο ή το εφημερεύον νοσοκομείο.


ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
Με στόχο μας την άψογη εξυπηρέτησή σας, αναλαμβάνουμε και την κατ’ οίκον παράδοση αποτελεσμάτων στον χώρο σας, για την δική σας διευκόλυνση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, κατανοώντας την εποχή και τις δυσκολίες της.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, μεταβείτε στο :
www.aimolipsieskatoikon.gr
www.aimolipsies.gr

Η Επιστημονική Ομάδα των Διαγνωστικών Εργαστηρίων Γαλατσίου Meganalysis, είναι στην διάθεσή σας να διευκρινίσει οποιαδήποτε απορία σας, παρέχοντας τις ιατρικές της υπηρεσίες .

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.