Διαγνωστικές εξετάσεις σε ΑΜΕΑ

Μια μεγάλη κατηγορία πολιτών που χαρακτηρίζεται ως «εμποδιζόμενα άτομα» στην οποία περιλαμβάνονται και τα άτομα με αναπηρία,αντιμετωπίζει δυσχέρειες στην αυτόνομη διαβίωση και διακίνηση, εξαιτίας του λανθασμένου ή παρωχημένου σχεδιασμού των κτιρίων, των μέσων μαζικής μεταφοράς, της εργονομίας των εγκαταστάσεων και της διαμόρφωσης των κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων.

Ποσοστό 10% έως 12% του πληθυσμού της χώρας είναι άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), ενώ στα εμποδιζόμενα αντιστοιχεί ένα ποσοστό περίπου 50%, δηλαδή ένας στους δύο πολίτες δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την αστική υποδομή, με αποτέλεσμα την περιθωριοποίησή του.

Η άρση της ανισότητας αυτής επιτυγχάνεται όταν στον σχεδιασμό του δομημένου περιβάλλοντος και στην πληροφόρηση, προβλέπεται και ή ενσωμάτωση της πρόσβασης.

Η πρόσβαση αποτελεί θεμελιώδες χαρακτηριστικό του δομημένου περιβάλλοντος.

Τα εργαστήρια Meganalysis, με σεβασμό υποστηρίζουν όλα αυτά τα άτομα που έχουν ειδικές ανάγκες και τα υποδέχονται..

Το Κτίριο μας

  • Καταργεί τις υψομετρικές διαφορές ή εξομαλύνει της αναπόφευκτες…
  • Το κτίριο μας διαθέτει ειδικές ράμπες, ασανσερ, ειδικά καθίσματα για τα άτομα με αναπηρία.
  • Προβλέπει χώρους άνετους και ασφαλείς με υποδομή για την παραμονή και εξυπηρέτηση των ΑμεΑ, όπως ύπαρξη χώρων υγιεινής.
  • Επισημαίνει εμπόδια και κινδύνους.
  • Απλοποιεί τον εξοπλισμό, κάνοντάς τον προσιτό σε όλους.
  • Προσθέτει αξία στο δομημένο περιβάλλον.

Επίπρόσθετα, η ιστοσελίδα μας είναι κατασκευασμένη για να έχουν ενημέρωση και τα άτομα που έχουν δυσκολίες στην όραση  και στην ανάγνωση. Με το ειδικό εικονίδιο που βρίσκεται ορατά στην ιστοσελίδα γίνονται οι απαραίτητες ηλεκτρονικές μετατροπές και μπορούν να διαβάσουν, να ακούσουν και να ενημερωθούν όλοι για οτιδήποτε αφορά το χώρο μας και την σελίδα μας.

Η φιλοσοφία μας… σχεδιασμός για όλους, ενημέρωση για όλους, εξυπηρέτηση για όλους…

Σας περιμένουμε…

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.