Καρκίνος των όρχεων

Ο καρκίνος των όρχεων είναι μία ανώμαλη, ανεξέλεγκτη αύξηση των κυττάρων, τα οποία σχηματίζουν όγκο σε έναν ή και στους δύο όρχεις και αποτελεί την πιο συχνή νεοπλασία στις ηλικίες 20-40 ετών.

Οι όγκοι των γεννητικών κυττάρων αντιπροσωπεύουν περίπου το 94% των καρκίνων των όρχεων. Αυτό το είδος καρκίνων διακρίνεται σε δύο ομάδες, τα σεμινώματα (30%) και τα μη σεμινώματα (70%).

Οι σεμινωματώδεις όγκοι είναι λιγότερο επιθετικοί, τείνουν να αναπτύσσονται αργά και συνήθως δεν παρουσιάζουν μεταστάσεις. Τα μη σεμινώματα έχουν τέσσερις τύπους: όγκοι του λεκιθικού ασκού, τερατώματα, εμβρυϊκά καρκινώματα και χοριοκαρκινώματα.

Οι εξετάσεις που θα ζητηθούν εκτός από την κλινική εικόνα,  είναι το υπερηχογράφημα και triplex οσχέου, η αξονική τομογραφία της κοιλιάς και του θώρακα και η μέτρηση LDH, hCG, aFP.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Διαγνωστικό Test Covid-19

Αξιόπιστα και με ασφάλεια από το σπίτι σας

Θέλετε να μάθετε άμεσα, αξιόπιστα και από την ασφάλεια του σπιτιού σας αν νοσείτε από τον νέο κορωνοϊό COVID-19;

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.