Υπέρηχος μαστού

Το υπερηχογράφημα μαστού είναι μια τεχνική απεικόνισης που χρησιμοποιείται συνήθως για την ανίχνευση όγκων και άλλες ανωμαλίες του μαστού. Ο υπερηχογράφος χρησιμοποιεί ηχητικά κύματα υψηλής συχνότητας για να παράγει λεπτομερείς εικόνες του εσωτερικού του μαστού.

Η εξέταση του υπερήχου του μαστού δεν αντικαθιστά την μαστογραφία. Θεωρείται μη επεμβατική μέθοδος ευρέως διαδομένη και εξαιρετικά ασφαλής γιατί δεν χρησιμοποιεί ιοντίζουσα ακτινοβολία.

Ο υπέρηχος μαστού έχει δυνατότητα απεικόνισης κίνησης και αιματικής ροής από το εσωτερικό του μαστού σε πραγματικό χρόνο και αποτελεί  συμπληρωματικό έλεγχο της μαστογραφίας, ειδικά σε ασθενείς που έχουν  πυκνό αδενικό ιστό καθώς και της  κλινικής εξέτασης. Εάν έχουμε ένα ψηλαφητό εύρημα μπορούμε να δούμε αν είναι συμπαγές ή κυστικό.

Δεν χρειάζεται καμία απολύτως προετοιμασία για την εξέταση.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.