Επίπεδα Ανδροστενεδιόνης

Μετρούν την ποσότητα της ανδροστενεδιόνης στο αίμα.

Ζητείται επί υποψίας συνδρόμων virilizing σε γυναίκες που αναπτύσσουν αρσενικά σεξουαλικά χαρακτηριστικά και εξετάζεται και η κατάχρηση αναβολικών στεροειδών.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση της επιτυχίας ή της αποτυχίας ενός φαρμάκου ή ενός σχεδίου θεραπείας.

Ο χρόνος των εργαστηριακών εξετάσεων μπορεί να βασίζεται στα αποτελέσματα ή στην ολοκλήρωση άλλων εξετάσεων ή θεραπειών.

Λόγω αλλαγών στον τρόπο με τον οποίο το σώμα σας λειτουργεί φυσιολογικά κατά τη διάρκεια μιας ημέρας, ενδέχεται να χρειαστεί να πραγματοποιηθούν εξετάσεις ανδροστενεδιόνης ορμόνης σε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας.

Ορισμένες εξετάσεις ανδροστενεδιόνης ορμόνης μπορούν να επαναληφθούν για να επιτευχθεί μια σειρά αποτελεσμάτων ή μπορεί να χρειαστεί να επαναληφθούν οι εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τα αποτελέσματα.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.