Αποφρακτική Ουροπάθεια

Eίναι η παρακώλυση της φυσιολογικής ροής της παραγωγής  ούρων, σε οποιοδήποτε σημείο της αποχετευτικής οδού και οφείλεται σε συγγενή ή επίκτητα αίτια.

Αναφερόμενα συμπτώματα αποτελούν το κοιλιακό άλγος , η ναυτία, ο εμετός, ο πυρετός, η δυσουρία, η ολιγουρία, η αιματουρία,

Αίτια αποτελούν ο τραυματισμός του ουροποιητικού, η λιθίαση, οι όγκοι και οι συμφύσεις, το στένωμα του ουρητήρα, η χρόνια λοίμωξη, η οπισθοπεριτοναική ίνωση.

Η διάγνωση πραγματοποιείται με την φυσική εξέταση, την  εξέταση του ορθού και τη δακτυλική εκτίμηση του προστάτη, την γενική και καλλιέργεια ούρων , την μέτρηση ουρίας, κρεατίνης και ουρικού οξέως, την μέτρηση ηλεκτρολυτών, την ακτινογραφία νεφρών-ουρητήρων-κύστης, το υπέρηχο, την ενδοφλέβια ουρογραφία.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.