Τοποθέτηση, αντικατάσταση και αφαίρεση φλεβοκαθετήρα.

H τοποθέτηση, αντικατάσταση και αφαίρεση φλεβοκαθετήρα ανήκουν στις νοσηλευτικές υπηρεσίες κατ οίκον  των Διαγνωστικών Εργαστηρίων Meganalysis.

Το κέντρο μας βρίσκεται κοντά σας, στον δικό σας χώρο, με την  νέα 24ωρη υπηρεσία, στο τηλέφωνο 2104402111.

Ως τοποθέτηση φλεβοκαθετήρα ορίζεται η νοσηλευτική διαδικασία που περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός καθετήρα σε ένα αιμοφόρο αγγείο.

Είναι μια επεμβατική διαδικασία και  πρέπει να γίνεται υπό άσηπτες συνθήκες για να προληφθεί η βακτηριαιμία ή η σήψη .

Ο νοσηλευτής είναι εκπαιδευμένος κατάλληλα για  την επιλογή φλέβας, την τήρηση των αρχών αντισηψίας κατά την τοποθέτηση και φροντίδα του φλεβοκαθετήρα, για τη διατήρηση της βατότητας, την σωστή φροντίδα του καθετήρα για την πρόληψη και την  αντιμετώπιση επιπλοκών, την αντικατάσταση και την αφαίρεση του.

Η εισαγωγή καθετήρα συνιστάται από τον θεράπων ιατρό, ανάλογα με την βαρύτητα της νόσου που αντιμετωπίζει ο ασθενής, για την χορήγηση παρεντερικής τροφής, ενδοφλέβιας θεραπείας, και άλλα.

Η τοποθέτηση φλεβοκαθετήρα ή αλλαγή γίνεται όταν δοθεί εντολή από τον ιατρό.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.