Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία δοντιών

Οι πανοραμικές απεικονίσεις είναι ευρέως διαδομένες στην εφαρμοσμένη οδοντιατρική, αφού παρέχουν μια γενική και ολοκληρωμένη άποψη του συνόλου της στοματικής κοιλότητας του ασθενούς.

Mε την ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία δοντιών μπορούμε να έχουμε εικόνα από το σύνολο των δοντιών, τις ρίζες τους και τη σχέση που έχει αναπτυχθεί με τα υπόλοιπα ανατομικά στοιχεία της στοματικής κοιλότητας.

Συνολικά μπορούν να αποκαλυφθούν η προχωρημένη περιοδοντική νόσος, κύστεις οστών, όγκοι, διαταραχές γνάθων, παθήσεις ιγμόρειων, περιριζικές φλεγμονές, οστεοσκληρωτικές και οστεοαραιωτικές παθήσεις, ύπαρξη έγκλειστων δοντιών.

Επίσης με αυτήν την μέθοδο γίνονται ορατές  παλαιότερες οδοντιατρικές εργασίες και μπορεί να σχηματιστεί και η ακριβή  άποψη για την πρόοδο των μόνιμων δοντιών σε παιδιά και την ανάπτυξη τους κάτω από τα νεογιλά, ώστε να μεριμνήσει για την πρόληψη οποιουδήποτε προβλήματος.

Η ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία δοντιών παρέχει ακόμα  πολύτιμες πληροφορίες για το σχεδιασμό της θεραπείας για ολικές και μερικές οδοντοστοιχίες, εκχυλίσματα και εμφυτεύματα.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.