Ποσοτικός Προσδιορισμός Αντισωμάτων (IgG & IgM) SARS-CoV-2 (Covid19)


Η ανίχνευση των αντισωμάτων IgG και IgM του SARS-CoV-2 είναι μια εξέταση που μπορεί να δείξει αν έχετε έρθει σε επαφή με τον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα μπορούμε να διακρίνουμε αν τα συμπτώματα που εκδηλώσαμε οφείλονταν στηv επαφή με τον κοροναϊό SARS-CoV-2 ή αν ήμασταν ασυμπτωματικοί φορείς του.

Τα αντισώματα IgG εμφανίζονται σύμφωνα με μελέτες από 7 έως 14 ημέρες μετά από την εκδήλωση των συμπτωμάτων και παραμένουν σε υψηλά επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εξέταση πρέπει να διενεργείται 14 ημέρες μετά τη παύση των συμπτωμάτων ή την ύποπτη επαφή.

Tα αντισώματα αυξάνονται 14-21 ημέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων.

Ο ποσοτικός προσδιορισμός των αντισωμάτων γίνεται με την μέθοδο Ε.Ι.Α (Εlisa) που έχει ευαισθησία μεγαλύτερη από 90% και ειδικότητα μεγαλύτερη από 99% για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της εξέτασης.

Η εξέταση ανίχνευσης των αντισωμάτων (IgG & IgM) ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ SARS-CoV-2 (Covid19) γίνεται με την λήψη αίματος, κατόπιν ραντεβού, κατοίκον και κοστίζει 40€.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Διαγνωστικό Test Covid-19

Αξιόπιστα και με ασφάλεια από το σπίτι σας

Θέλετε να μάθετε άμεσα, αξιόπιστα και από την ασφάλεια του σπιτιού σας αν νοσείτε από τον νέο κορωνοϊό COVID-19;

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.