Kολποβακτηρίδιο Doderlein

Tο κολποβακτηρίδιο Doderleinονομάζεται αλλιώς γαλακτοβάκιλλος.

Το χαρακτηριστικό του είναι η παραγωγή γαλακτικού οξέος, η οποία εμποδίζει την υπερβολική αύξηση των παθογόνων βακτηρίων.

Αποτελεί ουσιαστικά φυσικό αμυντικό μηχανισμό που αποτρέπει την ανάπτυξη παθολογικών μικροβίων στον κόλπο.

Η ανάπτυξη βακτηρίων Lactobacillus επηρεάζεται από τα επίπεδα οιστρογόνων.

Tο κολποβακτηρίδιο Doderlein συντηρεί τη καθαρότητα του κόλπου με όξινο pH.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.