Ενδομυική και υποδόρια χορήγηση φαρμάκων.

H ενδομυική χορήγηση φαρμάκων πραγματοποιείται με την εισαγωγή τους στους μυς του ανθρώπινου σώματος, με σκοπό την απορρόφηση από την κυκλοφορία του αίματος.

Συνιστάται πάντα από τον ειδικό ιατρό σε ασθενείς με αδυναμία κατάποσης, για την θεραπεία μέσω σκευασμάτων που δεν μπορούν να απορροφηθούν από την στοματοφαρυγγική οδό, σε αγωγή που χρειάζεται να παρακαμφθεί η απορρόφηση από τον πεπτικό σωλήνα και σε χρόνιες γαστρεντερολογικές παθήσεις.

H υποδόρια χορήγηση φαρμάκων γίνεται με την ειδική βελόνα η οποία εισάγεται στον υποδόριο ιστό, ώστε να πραγματοποιηθεί η απορρόφηση του φαρμάκου από τα αιμοφόρα αγγεία.

Συνιστάται και για αυτήν την χορήγηση φαρμάκου, σύσταση πάντα από ειδικό ιατρό και συνήθως πραγματοποιείται σε ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, λευκοπενία και σε άτομα που με κινητικά προβλήματα που βρίσκονται κλινήρεις.

Πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό με ιατρική σύσταση και καθοδήγηση.

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis με την νέα 24h υπηρεσία, Νοσηλευτικές πράξεις κατ’ οίκον, και το τηλέφωνο  2104402111, βρίσκονται κοντά σας για να καλύψουν τις ανάγκες σας.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15

Ακολουθήστε μας

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου & Κυψέλης λειτουργούν διαχρονικά με αγάπη για την υγεία και τον άνθρωπο και με σύμμαχο την επιστημονική ιατρική κατάρτιση και τη σύγχρονη τεχνολογία διαθέτουν την εμπειρία που στοχεύει στην ακρίβεια της διάγνωσης και την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο meganalysis.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.