ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19 / 2102222813 - ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15 / 2108816035

  • ΔΕΥΤ. - ΠΑΡ.: 6:45 - 21:00, ΣΑΒ.: 7:00 - 14:00

Αρχική

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με καθημερινό μέλημα τη συνέπεια και τη φροντίδα των πελατών μας, δημιουργήσαμε ένα ευχάριστο και καλαίσθητο χώρο, που εμπνέει  ασφάλεια  και εμπιστοσύνη, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Κατ΄οίκον αιμοληψία για όλους όσους έχουν ανάγκη τις ιατρικές μας υπηρεσίες. Κατανοώντας απόλυτα το άγχος και την ένταση της εποχής λόγω έλλειψης χρόνου, καθώς και την αναγκαιότητα για πρόληψη ή και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας, το κέντρο μας στέκεται δίπλα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τόσο στον χώρο διαμονής όσο και στον εργασιακό σας χώρο

Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210-2222813 ώστε να κλείσετε ραντεβού στον χώρο που σας εξυπηρετεί. 

Η γραμματεία μας είναι στην διάθεσή σας καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6,45 – 21,00 και Σάββατο από τις 7:15-14:00.

Μ’ ένα απλό τηλεφώνημα την προηγούμενη ημέρα το άρτιο προσωπικό μας, θα συζητήσει μαζί σας για την ώρα και την διεύθυνση που θα γίνει η αιμοληψία καθώς και θα σας ενημερώσει για την προετοιμασία των εξετάσεων που θα έχετε να πραγματοποιήσετε.

Δωρεάν παράδοση των αποτελεσμάτων στο χώρο σας. Αντιλαμβανόμαστε τόσο το χρόνο όσο και την δυσκολία πολλών ανθρώπων με προβλήματα μετακίνησης (άτομα με ειδικές ανάγκες ΑΜΕΑ, ηλικιωμένοι, μητέρες με μωρά), καλύπτοντας μια μεγάλη ακτίνα περιοχών γύρω από το Γαλάτσι όπου βρισκόμαστε. Με στόχο μας την άψογη εξυπηρέτησή σας, αναλαμβάνουμε και την κατ’ οίκον παράδοση αποτελεσμάτων στον χώρο σας, για την δική σας διευκόλυνση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, κατανοώντας την εποχή και τις δυσκολίες της.

Ένα ευχάριστο και άρτια εξοπλισμένο παιδικό αιμοληπτήριο και αιμολήπτες με πολυετή εμπειρία στις παιδικές αιμοληψίες, ώστε η όλη διαδικασία να γίνεται  γρήγορα και ανώδυνα, περιμένει τους μικρούς μας επισκέπτες.

Το Διαγνωστικό Εργαστήριο Meganalysis  είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ καθώς και με το μεγαλύτερο μέρος των ιδιωτικών ασφαλιστικών φορέων.

Στα πλαίσια της ιατρικής πρόληψης και κοινωνικής προσφοράς, έχουν προσαρμοστεί  ειδικά πακέτα εξετάσεων σε πολύ προσιτές τιμές, προκειμένου να καλύψουμε την ανάγκη σας για σωστή διάγνωση και θεραπεία.

Σας περιμένουμε!

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΓΑΛΑΤΣΙ: Λεωφόρος Βεϊκου 19 / 2102222813

ΚΥΨΕΛΗ: Πλατεία Κανάρη 15 / 2108816035

Ωράριο Λειτουργίας

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 6:45 - 21:00,

ΣΑΒΒΑΤΟ: 7:00 - 14:00

ΚΥΡΙΑΚΗ: Κλειστά